ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ปวส
ไม่จำกัด
full-time
ประสบการณ์อย่างน้อย สามปีในครัวร้อน และอาหารตะวันตก
- Prepare and cook as per the restaurant's recipes & SOPs
- Help to ensure the smooth-running of your section, working closely with the team to execute.
Have a high standard of food preparation, attention to detail, portion control and minimal wastage.
- Maintain the restaurant's standards
- Maintain the hygiene and cleanliness of the kitchen and its related areas
- Be responsible for stocks and control of wastage, in according to company standards.
- Assist in procurement of raw materials from time to time.
- Carry out any other duties reasonably requested by a member of the Management Team.
- เตรียมและปรุงอาหารตามสูตรและมาตรฐานของร้านอาหาร
- ทำงานอย่างราบรื่น กับทีม
- ใส่ใจในรายละเอียด คุณภาพ และมาตรฐานต่างๆ ที่มีอยู่ในร้าน
- ควบคุมปริมาณอาหาร และลดการสิ้นเปลืองให้น้อยที่สุด
- รักษาความสะอาดและสุขอนามัยของห้องครัวและพื้นที่ที่เกี่ยวข้อง
- รับผิดชอบสต๊อกและควบคุมการสิ้นเปลืองตามมาตรฐานของบริษัท
- ช่วยเหลือในการจัดหาวัตถุดิบในบางครั้ง
- ปฏิบัติหน้าที่อื่น ๆ ตามที่ตามที่ได้รับมอบหมาย
We provide the following benefits to all our staff.
- 6 days off a month
- THB 3000 guaranteed SC
- THB 50 per day as meal allowance
- Social Security
- Tips
พนักงานทุกคนจะได้รับ
- วันหยุดเดือนละ 6 วัน
- เซอร์วิสชาร์จ การันตี 3000 บาท
- ค่าอาหารวันละ 50 บาท
- ประกันสังคม
- ทิป
Must Wine Bar
2nd Floor SODALITY 263 Thonglor, 13 Ban Kluai Nuea Alley, Khlong Tan Nuea, Watthana, Bangkok 10110