×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับผู้หางานForgot your password?
×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับบริษัทForgot your password?
×
กรุณาเข้าสู่ระบบก่อนใช้งาน หรือกดปุม "สมัครสมาชิก" เพื่อฝากประวัติก่อนสมัครงาน
×
image

Sous Chef ครัวยุโรป ร้านอาหาร Tops Eatery ประจำสาขา ท็อปส์ พาวเวอร์บาย หัวหิน ติดต่อคุณบัว 0655138218

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

แนะนำตำแหน่งใกล้เคียง

ดูตำแหน่งงานทั้งหมด

หรือ

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

ข้อมูลตำแหน่งงาน

ความต้องการพื้นฐาน

การศึกษา

มัธยมศึกษาตอนปลาย

เพศ

ไม่จำกัด

การจ้างงาน

full-time

คุณสมบัติผู้สมัคร

- Sous Chef experience in similar line of Business
- Knowledge of mass Food Production processes
- Hands on experience of managing and supervising busy production processes Food Hygiene and Food Production Quality Management qualification

รายละเอียดงาน

- Meet budget requirements for labour and materials
- Deliver 100% customer accuracy
- Ensure quality is met within customer expectation
- Improve skills of Managers, Team Leaders, employees
- Implement Business Improvement Plans
- Monitor and control absenteeism, sickness, holidays
- Identify and facilitate all team training requirements
- Design and implement the appraisal reviews for Grade 7-11 Kitchen staff
- Anticipate and control the use of overtime and temporary agency requirements
- Administer disciplinary and grievance procedures in line with Company Policy and hear all subsequent appeals
- Ensure the team comply with statutory and Company food safety, health and safety policies by means of regular audits
- Ensure effective management/compliance with defined product quality and technical standards
- Hold daily shift meetings
- Ensure effective management cover to reflect production needs
- Support the Head Chef/Area Chef in the initiation, development and implementation of Value Added Projects
- Deputise for Head Chef/Area Chef
- Managing efficiency reports and units per man hour
- Ensure all finished products are delivered at the specified quality and technical standards.
- Ensure direct reports comply with statutory and company food safety policies by means of regular audits.
- Complete root cause corrective action investigations into identified quality defects/faults.
- To respond to ad hoc requests and/or take an active role in specific projects as directed by the Head Chef

สวัสดิการ

สวัสดิการ
- Service charge
- Tip Box 2 ครั้ง/เดือน
- กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
- ประกันสังคม
- ประกันสุขภาพปีละ 40,000 บาท
- ประกันชีวิต
- สหกรณ์ออมทรัพย์
- สวัสดิการกู้ยืมธนาคารอาคารสงเคราะห์/ออมสิน/อิสราม
- พักร้อน 6-15 วัน
- ลากิจได้รับเงิน 3 วัน
- ลาป่วย 30 วัน
- นักขัตฤกษ์ 14 วัน
- 1 เดือนหยุด 6 วัน
- และอื่น ๆอีกมาย

Service Charge

พฤศจิกายน 2023 image
5,000.00 บาท

ข้อมูลการติดต่อ

สอบถามข้อมูลที่ - email telephone

บริษัท เซ็นทรัล รีเทล คอร์ปอเรชั่น จำกัด (มหาชน)

อาคารเซ็นทรัล สีลม ทาวเวอร์ ชั้น 2 เลขที่ 306 ถนนสีลม แขวงสุริยวงศ์ เขตบางรัก กรุงเทพมหานคร 10500 www.centralretailcareers.com
ปิดรับสมัครแล้ว