ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ไม่จำกัดวุฒิ
ไม่จำกัด
full-time
- Proven experience as a Kitchen sous chef or chef de partie or a similar role in a fine dining restaurant or luxury hotel
- Excellent coordination and organizational skills to manage the pass area effectively
- Strong attention to detail and the ability to work efficiently in a fast ?paced kitchen environment
- At least 2 years of experience in a similar role.
- Effective communication skills to facilitate smooth interactions between kitchen and service team.
- Knowledge of culinary techniques and presentation to ensure dishes meet the restaurant?s quality and concept standards
- Understanding of food safety and hygiene practices
- Directs food preparation and collaborates with executive chef.
- Communication and collaboration, maintain open and effective communication with the wellness team to relay order status and manage guest?s expectations.
- Collaborate with both kitchen and wellness & service teams to ensure smooth service operations
- Always adhere to food safety and hygiene regulations, ensuring a clean and organized working environment
- Assist in monitoring and maintaining kitchen equipment and supplies
- Provide support to the kitchen team during busy periods or as needed, ensuring a harmonious and efficient workflow
- Helps in the design of food and drink menu.
- Produces high quality plates, including nutrition requirement, design and taste.
- Oversees and supervises kitchen staff.
- อาหารพนักงาน
- เครื่องแบบพนักงาน
- ประกันสังคม
- ประกันสุขภาพพนักงาน
- ประกันสุขภาพครอบครัว
ไม่ข้อมูล
The Royal Aspen MQDC Town Limited
บริษัท รอยัล แอสเพน เอ็มคิวดีซี ทาวน์ จำกัด 695 หมู่ที่ 12 ตำบลบางแก้ว อำเภอบางพลี จังหวัดสมุทรปราการ 10540 https://mqdc.com/aspentree/wellness-info/health#