ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ไม่จำกัดวุฒิ
ไม่จำกัด
full-time
ไม่ระบุ
? For direct supervision of the following employees:
Commis I to III, Cook Helper, Trainee and Daily Worker ( Casual )
? To assess and monitor cleanliness on a daily basis, ensuring that all equipment remains clean and in good working order.
? To supervise, guide and develop chefs of a lower grade ensuring the quality of food production remains at optimum levels.
? To liaise closely with the Sous Chef / Junior Sous Chef, ensuring food quality and preparation techniques are of the highest standard.
? To closely monitor and control the daily food merchandise, ensuring quality of goods received, taking corrective action where necessary.
? Food Safety and Hygiene: To follow all FSMP polices and guide lines are followed.
? To follow Hiltons Fire & Safety procedures.
? Ensuring all Hotel policies and procedures are correctly observed and followed.
? Performing any additional tasks as delegated by management or guests to ensure our guests receive outstanding service
Our Benefits / สวัสดิการพนักงาน
1. Service Charge
เงินค่าบริการ (สำหรับประจำจะได้รับ 100% พนักงานชั่วคราวจะได้รับ 50%)
2. Vacation Leave (Start from 8 Days - 20 Days)
วันหยุดพักร้อนประจำปี (เริ่มต้นที่ 8 วัน - 20 วันต่อปี)
3. Public Holiday Leave / 17 Days
วันหยุดนักขัตฤกษ์ 17 วันต่อปี
4. 2 Days off per week
วันหยุด 2 วันต่อสัปดาห์
5. Birthday Leave
วันหยุดประจำวันคล้ายวันเกิด
6. Team Member Meal
อาหารสำหรับพนักงาน
7. Uniform
ชุดพนักงาน
8. Group Insurance & Dental
ประกันชีวิต/อุบัติเหตุ/สุขภาพ (รวมครอบครัวสำหรับพนักงานประจำ) และค่าทำฟัน
9. Provident fund
กองทุนสำรองลี้ยงชีพ (นายจ้างสมทบ 100% โดยไม่นับอายุงาน)
10. Go Hilton Benefit
ส่วนลดค่าห้องพักในเครือ Hilton ทั่วโลก
11. Food & Beverage Discount
ส่วนลด 50% สำหรับอาหารและเครื่องดื่ม
12. Annual Medical Check-up
ตรวจสุขภาพประจำปี
13. Social Security
ประกันสังคม
Millennium Hilton Bangkok
Millennium Hilton Bangkok 123 Charoennakorn Road, Klongsan, Bangkok 10600 Tel: +662-442-2384, Website: www.hilton.com www.hilton.com