×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับผู้หางานForgot your password?
×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับบริษัทForgot your password?
×
กรุณาเข้าสู่ระบบก่อนใช้งาน หรือกดปุม "สมัครสมาชิก" เพื่อฝากประวัติก่อนสมัครงาน
×

Sous Chef

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

แนะนำตำแหน่งใกล้เคียง

ดูตำแหน่งงานทั้งหมด

หรือ

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

ข้อมูลตำแหน่งงาน

ความต้องการพื้นฐาน

การศึกษา

ปวส

เพศ

ไม่จำกัด

การจ้างงาน

full-time

คุณสมบัติผู้สมัคร

? Have At least 5 years? experience working in international kitchens of 4-star hotels.
? Have knowledge and skill of cooking both Thai cuisine and international cuisine.
? Working under pressure, having a service mind, being punctual and have leadership.
? Understanding of various cooking methods, ingredients, equipment, and procedures.
? Working knowledge of various computer software programs (MS Office).
? At least Diploma graduate.

รายละเอียดงาน

? Planning and manage kitchen team with Executive Chef for maximum efficiency and effectiveness.
? Maintain food quality by checking cooking. Until tasting food And check the food appearance to meet the standards set by the brand.
? Receive and inspect all raw materials, ingredients, food from wholesalers to get the best quality. Including deciding to accept or return the product when the product is not of quality According to GMP standards.
? Monitor and supervise the public and private hygiene of employees According to GMP standards.
? Check all FSMS record forms such as FSMS record refrigerator freezer temperature log.
? Check for solutions, improve with the Executive chef and Hygiene manager according to the internal audit report on food safety and hygiene standards of the kitchen.
? Supervising the cleanliness of the kitchen to meet GMP standards.
? Supervise and inspect equipment To work well all the time.
? Plan and manage the schedule for employees Using the principle of calculation from Smart roster according to company policy.
? Improve food quality by training kitchen staff. To maintain standards and add knowledge and cooking techniques.
? Order supplies to stock inventory appropriately.
? Other tasks as assigned by supervisor.

สวัสดิการ

1.ประกันกลุ่ม (ประกันสุขภาพและประกันชีวิต)
2.กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
3.โบนัสตามผลประกอบการของบริษัทและผลงาน
4.ปรับเงินเดือนประจำปี
5.อาหารแคนทีน
6.หอพักสำหรับพนักงาน
7.รถตู้รับ-ส่งเริ่มจาก BTS สถานีบางนา
8.ตรวจสุขภาพประจำปี
9.ชุดยูนิฟอร์ม
10.Service charge

Service Charge

ไม่ข้อมูล

ข้อมูลการติดต่อ

Thai Country Club

88 Moo 1, Bangna-Trad Road Km. 35.5, Tambon Pimpa, Bangpakong , Chachoengsao 24130, Thailand https://www.thaicountryclub.com/
ปิดรับสมัครแล้ว