ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ไม่จำกัดวุฒิ
ไม่จำกัด
full-time
You are expected to be responsible for assisting the Sous Chef or designate in supervising the activities of personnel engaged in the preparation of food in the kitchen and participating in the activities of Commis II.
1.Works with locally available fresh products wherever possible to ensure the guest is always offered a variety of food items.
2.Participates in planning menus and utilization of food surpluses and leftovers, taking into account probable number of guests, market conditions, and popularity of various dishes and frequency of menu.
3.Follows menus and recipes, determines food and labor.
4.Follows food apportionment policy to control costs.
5.Cooks foodstuffs in quantities according to menu and number of persons to be served.
1.พนักงานประจำ
2.วันหยุด 2 วันต่อสัปดาห์
3.เซอร์วิสชาร์จ
4.มีอาหาร 3 มื้อ/วันทำงาน
5.วันหยุดพักผ่อนประจําปีตามระดับพนักงาน
6.วันหยุดนักขัตฤกษ์
7.ประกันสังคม
8.เครื่องแบบพนักงาน
9.ประกันกลุ่มตามระดับพนักงาน
10.กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
ไม่ข้อมูล
Conrad Bangkok Hotel
87/3 ถนนวิทยุ แขวงลุมพินี เขตปทุมวัน กรุงเทพฯ 10330