ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ไม่จำกัดวุฒิ
ไม่จำกัด
full-time
You are expected to act as a right hand to Outlet Sous Chef, and to be responsible for preparing and producing food items, a la carte, buffets, banquets, etc, according to specified requirement set by the Hotel.
You are expected to be flexible, open minded and confident to take over any viable section of the kitchen operation at any time.
1.To properly handle food, equipment and utensils.
2.To prepare food according to Chef's specification and recipes.
3.To set up daily mis-en-place.
4.To assist Executive Chinese Chef in food requisition to ensure sufficient stock but no wastage.
5.To ensure attractive display of food items, show pieces, etc, on display counters, buffets or where required.
1.พนักงานประจำ
2.วันหยุด 2 วันต่อสัปดาห์
3.เซอร์วิสชาร์จ
4.มีอาหาร 3 มื้อ/วันทำงาน
5.วันหยุดพักผ่อนประจําปีตามระดับพนักงาน
6.วันหยุดนักขัตฤกษ์
7.ประกันสังคม
8.เครื่องแบบพนักงาน
9.ประกันกลุ่มตามระดับพนักงาน
10.กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
ไม่ข้อมูล
Conrad Bangkok Hotel
87/3 ถนนวิทยุ แขวงลุมพินี เขตปทุมวัน กรุงเทพฯ 10330