ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ไม่จำกัดวุฒิ
ไม่จำกัด
full-time
1.To follow the procedures, policies and techniques of service.
2.To have full understanding of the menu preparations to ensure good salesmanship.
3.To be courteous and friendly to guests and colleagues.
4.To present menu to guests and take beverage order if necessary.
5.To recommend menu items and beverage if necessary.
Primary and foremost duty is to provide prompt and efficient service and to serve food and beverage in a friendly, courteous and helpful manner.
1.พนักงานประจำ
2.วันหยุด 2 วันต่อสัปดาห์
3.เซอร์วิสชาร์จ
4.มีอาหาร 3 มื้อ/วันทำงาน
5.วันหยุดพักผ่อนประจําปีตามระดับพนักงาน
6.วันหยุดนักขัตฤกษ์
7.ประกันสังคม
8.เครื่องแบบพนักงาน
9.ประกันกลุ่มตามระดับพนักงาน
10.กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
ไม่ข้อมูล
Conrad Bangkok Hotel
87/3 ถนนวิทยุ แขวงลุมพินี เขตปทุมวัน กรุงเทพฯ 10330