ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ไม่จำกัดวุฒิ
ไม่จำกัด
full-time
1.มีประสบการณ์ Head Chef (Japanese Fusion) มาอย่างน้อย 2-3 ปีขึ้นไป
2.มีประสบการณ์ร้านอาหาร Omakase
3.สามารถพรีเซนต์เมนูอาหารได้อย่างดี
4.สามารถทำเอกสาร Report ต่างๆ คิดค่าใช้จ่ายของแผนกได้
5.ถ้ามีประสบการ Fine dining มาจะพิจารณาเป็นกรณีพิเศษ
?Lead the kitchen team in delivering an outstanding level of service
?Manage budgets, rotas and GP in keeping with the set targets
?Ensure the highest level of compliance regarding Health & Safety regulations
?Develop, drive and inspire the kitchen team in a calm and professional manner
?Manage and maintain an excellent stock control and wastage records
?Flexibility regarding working days and hours is a key requirement
-Service Charge
-ประกันสังคม
-ประกันกลุ่ม
-ปรับเงินเดือนประจำปี
-โบนัส
ไม่ข้อมูล