ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ปวช
ไม่จำกัด
full-time
? มีความรู้ในการทำอาหารและครัว
? มีความรู้เรื่อง Food safety and Hygiene
? มีประสบการณ์ทำงานในโรงแรมระดับ 2-5 ดาว
? ปวช. ขึ้นไป
? ตรงต่อเวลา มีใจรักงานบริการ
? Ensure all food preparation are always freshly preparing and on time
? Maintain food quality by checking cooking. until tasting food and check the food appearance to meet the standards set by the brand
? Ensure to follow up Work instruction (WI)/ Standard operation procedure (SOP)
? Supervising the cleanliness including all FSMS record form of kitchen to meet GMP standards
? Supervising equipment to work well all the time
? Improve food quality to maintain standards and add knowledge and cooking techniques.
? Communicate any assistance needed during busy periods and report any incidents to the Sous Chef or Chef de partie to ensure optimum service to guests
? Assists other team members in the kitchen when needed
? Review daily status of work and follow-up actions required with the Chef de Partie or Demi Chef de partie
? Minimize waste and maintain controls to attain forecasted food cost.
? Other tasks as assigned by supervisor.
1.ประกันกลุ่ม (ประกันสุขภาพและประกันชีวิต)
2.กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
3.โบนัสตามผลประกอบการของบริษัทและผลงาน
4.ปรับเงินเดือนประจำปี
5.อาหารแคนทีน
6.หอพักสำหรับพนักงาน
7.รถตู้รับ-ส่งเริ่มจาก BTS สถานีบางนา
8.ตรวจสุขภาพประจำปี
9.ชุดยูนิฟอร์ม
10. Service charge
ไม่ข้อมูล
Thai Country Club
88 Moo 1, Bangna-Trad Road Km. 35.5, Tambon Pimpa, Bangpakong , Chachoengsao 24130, Thailand https://www.thaicountryclub.com/