ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ปริญญาตรี
ไม่จำกัด
full-time
- Minimum 5 years experience in direct field
- Thai nationality only
- Leadership Skills
- Flexibility, Adaptability
- Ability to work under pressure
- Good organization skills
Restaurant Manager
In Role, Function and Responsibilities;
1. Must have knowledge of food & beverage products.
2. Ability to manage a restaurants and bars
3. Ability to manage restaurant manager
4. Set standard of each branch
5. Organize, direct and evaluate food and beverage service
6. Must be able to prepare/check cost control
- เงินเดือน+Service Charge/Incentive+เบี้ยเลี้ยง+ทิป
- เบี้ยขยันประจำเดือน
- เครื่องแบบพนักงาน
- ปรับเงินเดือน เลื่อนตำแหน่ง และโบนัสประจำปี
- วันหยุดประจำปี ลากิจ ลาพักร้อน
- กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
- ประกันสุขภาพและอุบัติเหตุ
- ประกันสังคม
ไม่ข้อมูล
Wine Connection Thailand
90/9, Sathornthani 1 Building, 6 floor, Sathorn Nuea Road, Silom, Bangrak, Bangkok Thailand 10500 www.wineconnection.com