ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ไม่จำกัดวุฒิ
ไม่จำกัด
full-time
Work Experience
Minimum Primary school education
Minimum 1 year of relevant experience in a similar capacity
Minimum oral proficiency in English language
?- ไม่จำกัดวุฒิการศึกษา
- มีความชำนาญในการปรุงอาหารไทยที่หลากหลาย ทั้งครัวร้อน ครัวเย็น ฯลฯ
- มีประสบการณ์ในการเป็นเซฟอาหารไทยไม่น้อยกว่า 1 ปีขึ้นไป
Job Description
Accurately measuring meal ingredients for the staff Canteen
Preparing meal ingredients, which includes seasoning of different meats as well as washing, peeling, and chopping vegetables and fruits.
Preparing basic salads and sauces as directed by the Canteen Chef
Receiving deliveries and verifying that all ordered items have been delivered and are of good quality
Taking inventory of restaurant supplies and notifying the supervisor of low or depleted supplies
Discarding all expired and spoiled food items stored in the stock rooms, refrigerators, and freezers
Performing basic cleaning duties and ensuring that workstations are properly sanitized
Plating and presenting meal items as per the Canteen Chef?s instructions
- คิดเมนูอาหารให้กับพนักงาน ปรุงอาหารให้กับพนักงานปริมาณมาก
- ควบคุมต้นทุน พร้อมทั้งดูแลจัดการความสะอาด ความเรียบร้อยในบริเวณแคนทีน รวมทั้งพนักงานที่อยู่ภายใต้บังคับบัญชา
- ต้องมีประสบการณ์ในการทำงานเป็นกุ๊กห้องอาหารพนักงานมาก่อน
- สามารถคำนวณต้นทุน ทำมาตรฐานของสูตรอาหารได้
- มีภาวะความเป็นผู้นำ รักความสะอาด
- หน้ายิ้มแย้มแจ่มใส มีอัธยาศัยดี
Benefits
? Employee benefit card offering discounted rates in Accor worldwide
? Learning programs through our Academies and the opportunity to earn qualifications while you work
? Opportunity to develop your talent and grow within your property and across the world!
? Ability to make a difference in the local community through our Corporate Social Responsibility activities, like Planet 21
Mercure Rayong Lomtalay Villas and Resort
289 MOO 3, KRAM, KLAENG RAYONG, THAILAND www.mercurerayonglomtalay.com/th/