ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ปริญญาตรี
ไม่จำกัด
full-time
- มีประสบการณ์ด้านอาหารอย่างน้อย 5 ปี
- สามารถทำอาหารไทย ญี่ปุ่น และอาหารยุโรปได้ ถ้ามีความรู้ด้านเบเกอร์รี่ด้วยจะพิจารณาเป็นพิเศษ
- สามารถทำงานร่วมกับผู้อื่นได้ดี / รับฟังความคิดเห็นของผู้อื่นได้
- มีความรับผิดชอบสูงและมีภาวะความเป็นผู้นำ
- สามารถทำ Cost / และคิด Promotion ได้
- สามารถทำงานเป็นกะได้
- สามารถใช้คอมพิวเตอร์ MS Word, Excel ได้
- Personally oversee taste, presentations of food during operations
- Conduct training of standard recipes and control food quality
- Supervising all Kitchen operations, PAR stock control, cost control, FIFO
- Monitor sanitation practices and ensure that kitchen safety standards are followed
- Plan and direct food preparation and culinary activities
- Hire, train, coaching and supervise kitchen staff and other food preparation workers
- To liaise with staff in direct support and cooperation with EVP
- Ensure all company standards are adhered and followed on a day to day basis
- Rectify arising problems or complaints
- เงินเดือน+Service Charge
- เครื่องแบบพนักงาน
- วันหยุดประจำปี ลากิจ ลาพักร้อน
- ประกันสังคม
- โบนัส และอื่นๆ ตามนโยบายบริษัท
ไม่ข้อมูล
S.Sriracha Hotel & Residence
83 ถนน สุขุมวิท ตำบล ศรีราชา อำเภอ ศรีราชา จังหวัด ชลบุรี www.ssriracha.com